2015-11-14 Noticia BTV projecte de Can Picó primera pedra


Us adjuntem un video de BTV on parlen sobre el Projecte de Reforma de Can Pico, i la cooperativa Biciclot.  Per part de Som Habitat participen  Daniel Molina, David Pradas. Lluis Andújar, Sameul Molist i Marta Bordas.

Link a la noticia original

La cooperativa de treball Biciclot col·loca la primera pedra de la seva nova seu a Can Picó

Els socis de Biciclot han col·locat aquest dissabte la primera pedra de la seva nova seu. Estarà ubicada a Can Picó, un edifici industrial històric del Poblenou. Estava en desús des de fa set anys i ara serà rehabilitat per acollir l’activitat d’aquesta cooperativa de treball, que promou l’ús de la bicicleta i la mobilitat sostenible.

Can Picó serà reformat gràcies a un conveni amb l’Ajuntament, que ha cedit l’espai per crear-hi el un centre neuràlgic del món de la bici.  La Cooperativa Sostre Cívic, que ja està implicada en el projecte, s’encarregarà de rehabilitar de la zona destinada a cotreball social.

Biciclot va néixer el 1986 amb la voluntat de promoure l’ús de la bicicleta a la ciutat. Actualment és una cooperativa de treball i, per tant, es basa en un model d’economia social. Du a terme activitats en favor de la mobilitat sostenible i organitza cursos per aprendre a circular en bicicleta de manera segura o fer petites reparacions en aquests vehicles.