2017-09-12 Noticia BTV projecte de Can Picó


Us adjuntem un video de BTV on parlen sobre el Projecte de Reforma de Can Pico, i la cooperativa Biciclot.  Per part de Som Habitat participen  Daniel Molina, David Pradas. Lluis Andújar, Sameul Molist i Marta Bordas.

Link a la noticia original

 

Biciclot es trasllada al Poblenou

La cooperativa, que treballa per dinamitzar l’ús de la bicicleta, deixa la fàbrica de plom per unes instal·lacions millors a Can Picó

Després de 30 anys treballant al Clot, Biciclot canvia de barri per poder continuar creixent. L’immoble on s’ubicava fins ara, la fàbrica de plom, no entrava dins la normativa per poder-hi fer els cursos i tallers que programen i s’estan traslladant a l’edifici rehabilitat de Can Picó, al Parc i la Llacuna del Poblenou. Encara queden per enllestir els últims detalls però confien a començar amb l’activitat a l’octubre i inaugurar l’espai al novembre.

Biciclot s’està traslladant aquests dies de l’antiga fàbrica de plom, situada al barri del Clot, a l’edifici remodelat de Can Picó, ubicat al Parc i la Llacuna del Poblenou. Després de 30 anys treballant per promoure l’ús de la bicicleta d’una forma sostenible des d’aquest punt de la ciutat, encaren una nova etapa amb la voluntat d’esdevenir un equipament de referència a Barcelona en aquest camp.

El “hub” de la bicicleta, per a més endavant

Les noves instal·lacions els permetran adaptar a la normativa els tallers i activitats que preparen. Queden alguns detalls per enllestir però es posaran en marxa al nou local a partir del mes d’octubre. La inauguració es farà al novembre, tot i que encara se n’ha de confirmar la data. Quedarà per a l’any vinent l’obertura de la plataforma de la bicicleta que s’ubicarà a la part de l’immoble que encara s’està reformant.